Samozrejme, všetko je možné!!! Nie je chuť ako chuť.
Keď pripravujem akékoľvek jedlo, dbám na to, aby malo tú správnu vôňu. Jedlo bez vône by nebolo jedlom a nechutilo by zďaleka, tak dobre. Bylinky pridávajú jedlu jemnú a lahodnú vôňu. Či je leto alebo zima, vždy sa hodia.
V letné mesiace používam viac mäty, medovky, šalvie a tymiánu. Stačí nasadiť v marci od semienka a cez leto si ich môžem vychutnávať napríklad v ľadovom čaji, bazovom sirupe alebo v šaláte.
A nesmiem zabudnúť na petržlenovú vňať, tá sa hodí nielen na dozdobenie akéhokoľvek jedla, ale jej chuť je výnimočná. Pomazánky, šaláty, zemiaky, rizoto, mäso, grilovačka...
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára